Subvencije, zakonodaja

Subvencije, zakonodaja

Izkoristite ugodne kredite in nepovratna sredstva za investicije v obnovljive vire energije

Država ponuja finančne spodbude za vgradnjo solarnih sistemov prek različnih razpisov, ki jih izvaja Ekosklad, j.s.:

Več o tem »

 
 
 

Ogrevanje na biomaso
Verjamemo v energijo sonca. Po naši strokovni oceni idealno kombinacijo ogrevanja objektov predstavlja solarni sistem in kotel na lesno biomaso – uskladiščeno energijo sonca. Zato smo naš program dopolnili z vrhunskimi kotli na biomaso avstrijskega proizvajalca Guntamatic, in s tem postali ponudnik celovitih rešitev za energetiko objekta. Bistvo naše združene ponudbe predstavlja kombinacija dveh komplementarnih programov dveh vrhunskih proizvajalcev, z lastno evropsko proizvodnjo, kar nam omogoča konkuriranje v razredu najvišje kakovosti.

 
 
 

ESO INŽENIRING

Energetska sanacija objektov

Bogata, večletna tradicija na področju vgradnje toplotnih črpalk, izvedbe kotlovnic in izdelave strojnih inštalacij. Ponujamo vam izvedbo in dobavo inštalacij za novogradnje, obnove in servis. 

 
 
 

Prednosti

Koristna izraba sončnega sevanja
Neposredno izkoriščanje sončne toplote je cenovno ugoden in gospodaren način izrabe obnovljivih virov energije, saj se da pri tem sončno energijo izkoriščati z neprimerljivim izkoristkom.  Več o tem »

Zagotovljena kakovost Wagnerjevi solarne naprave svojo kakovost dokazujejo skoi več kot tri desetletja preizkušenj v praktičnem obratovanju. Naprave so vse od samega začetka sinonim za zanesljivo nemško tehnologijo z stalnim stremenjem v nenehne izboljšave in razvoj. Skozi leta razvoja je Wagner&Co pridobil številna priznanja in certifikate za kakovost svojih izdelkov  Več o tem »

Neodvisnost s fotovoltaiko
Fotovoltaični oziroma fotonapetostni solarni sistemi imajo izjemen ugled in lep izgled. So high-tech produkt, ki vam omogoča že danes okolju neškodljivo, neodvisno energetsko preskrbo. Več o tem »

 
 
 

Solarni sistem Combi line SH 1440 AR prvi na primerjalnem testu 17 solarnih naprav

Solarni sistem Combi line SH 1440 AR prvi na primerjalnem testu 17 solarnih naprav

Wagner & Co zdaj zmagovalec tako pri testu Stiftung Warentest, kakor tudi pri testu Ökotest

Solarni paket SH 1440 AR podjetja Wagner & Co je na primerjalnem testu organizacije Ökotest dobil oznako  „sehr gut“ – zelo dobro in dosegel najvišji solarni donos med vsemi napravami

Ökotest je testiral 17 kombiniranih solarnih naprav za pripravo tople vode in ogrevanje priznanih evropskih znamk. Rezulatati testa so objavljeni pod naslovom „Schön warm hier – tukaj je lepo toplo“ v aktualni tiskani in spletni izdaji organizacije (Ökotest 10/2010). Solarni paket COMBI line SH 1440 AR je ena od dveh naprav, ki sta pridobili oceno „zelo dobro“.

Rezultati testa:

Vse testirane solarne termične naprave so na tehnološko dobrem nivoju in priporočljive. Med njimi najboljša naprava je Wagner & Co Combi line SH 1440 AR, ki je dobila skupno oceno "sehr gut – zelo dobro". Wagner & Co sistem dosega največje energetske prihranke in je glede na glede na donos cenovno relativno ugodna in ena najbolj gospodarnih naprav na testu.

Combi paket Wagner & Co Solartechnik je sončni zmagovalec.

30 LET IZKUŠENJ

Od prvih testov neodvisnih inštitutov Wagner & Co s svojimi produkti dosega najboljša mesta. Pri teh testih sta bili najboljši odliki od nekdaj visok donos in optimalno razmerje med ceno in zmogljivostjo. Tudi na zadnjem testu Ökotesta se je Wagner&Co izkazal z najvišjim energetskim donosom v tem kriteriju edini med testiranimi napravimi dosegel najvišjo oceno.

 
 

Kontaktni obrazec

Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.

    1. Eso inženiring d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.