Subvencije, zakonodaja

Subvencije, zakonodaja

Izkoristite ugodne kredite in nepovratna sredstva za investicije v obnovljive vire energije

Država ponuja finančne spodbude za vgradnjo solarnih sistemov prek različnih razpisov, ki jih izvaja Ekosklad, j.s.:

Več o tem »

 
 
 

Ogrevanje na biomaso
Verjamemo v energijo sonca. Po naši strokovni oceni idealno kombinacijo ogrevanja objektov predstavlja solarni sistem in kotel na lesno biomaso – uskladiščeno energijo sonca. Zato smo naš program dopolnili z vrhunskimi kotli na biomaso avstrijskega proizvajalca Guntamatic, in s tem postali ponudnik celovitih rešitev za energetiko objekta. Bistvo naše združene ponudbe predstavlja kombinacija dveh komplementarnih programov dveh vrhunskih proizvajalcev, z lastno evropsko proizvodnjo, kar nam omogoča konkuriranje v razredu najvišje kakovosti.

 
 
 

ESO INŽENIRING

Energetska sanacija objektov

Bogata, večletna tradicija na področju vgradnje toplotnih črpalk, izvedbe kotlovnic in izdelave strojnih inštalacij. Ponujamo vam izvedbo in dobavo inštalacij za novogradnje, obnove in servis. 

 
 
 

Prednosti

Koristna izraba sončnega sevanja
Neposredno izkoriščanje sončne toplote je cenovno ugoden in gospodaren način izrabe obnovljivih virov energije, saj se da pri tem sončno energijo izkoriščati z neprimerljivim izkoristkom.  Več o tem »

Zagotovljena kakovost Wagnerjevi solarne naprave svojo kakovost dokazujejo skoi več kot tri desetletja preizkušenj v praktičnem obratovanju. Naprave so vse od samega začetka sinonim za zanesljivo nemško tehnologijo z stalnim stremenjem v nenehne izboljšave in razvoj. Skozi leta razvoja je Wagner&Co pridobil številna priznanja in certifikate za kakovost svojih izdelkov  Več o tem »

Neodvisnost s fotovoltaiko
Fotovoltaični oziroma fotonapetostni solarni sistemi imajo izjemen ugled in lep izgled. So high-tech produkt, ki vam omogoča že danes okolju neškodljivo, neodvisno energetsko preskrbo. Več o tem »

 
 
 

Izkoristite sonce z zmagovalno napravo Wagner & Co.

Izkoristite sonce z zmagovalno napravo Wagner & Co.

Ökotest „sehr gut“ – najboljšo solarno napravo ima Wagner & Co

Aktualno— 31. August 2010

Na primerjalnem testu 17 solarnih naprav za pripravo tople vode je bil solarni paket BW 720 Wagner&Co kot edini na testu ocenjen z „zelo dobro“.

V zadnjem poročilu Ökotesta za 09/2010 so predstavili rezultate primerjalnega testa solarnih naprav za pripravo tople vode. Ocenjevali so 17 sistemov z vidika kakovosti in solarnega donosa.

„Nedvomono najvišji solarni donos ima solarni paket za toplo vodo Wagner&Co.  (Ökotest 9/2010).

Paket BW 720 AR je najboljša naprava na testu z najvišjim energetskim donosom. Dobro uravnoteženje visokokakovostnih komponent: EURO L20 AR, kot zmogljivi ploščati kolektor zgornjega razreda, hranilnik ECOplus z odlično izolacijo Dämmeigenschaften in CIRCO 6E – črpalčna postaja z izjemno nizko porabo elektrike.

Skupaj s solarnim regulatorjem SUNGO SL te kompomente solarni paket BW 720 AR naredijo za najboljšo napravo med testiranimi. Kvalitativno visoka naprava je dopolnjena z zelo dobro dokumentacijo  „..solarna naprava lahko prinese veliko le, če je pravilno vgrajena…“(Ökotest 9/2010)
Kot Wagner & Co partner v Sloveniji Vam bomo z veseljem svetovali, kako lahko tudi Vi, izkoristite sonce z nagrajeno napravo Wagner & Co.

 
 

Kontaktni obrazec

Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.

    1. Eso inženiring d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.