Subvencije, zakonodaja

Subvencije, zakonodaja

Izkoristite ugodne kredite in nepovratna sredstva za investicije v obnovljive vire energije

Država ponuja finančne spodbude za vgradnjo solarnih sistemov prek različnih razpisov, ki jih izvaja Ekosklad, j.s.:

Več o tem »

 
 
 

Ogrevanje na biomaso




Verjamemo v energijo sonca. Po naši strokovni oceni idealno kombinacijo ogrevanja objektov predstavlja solarni sistem in kotel na lesno biomaso – uskladiščeno energijo sonca. Zato smo naš program dopolnili z vrhunskimi kotli na biomaso avstrijskega proizvajalca Guntamatic, in s tem postali ponudnik celovitih rešitev za energetiko objekta. Bistvo naše združene ponudbe predstavlja kombinacija dveh komplementarnih programov dveh vrhunskih proizvajalcev, z lastno evropsko proizvodnjo, kar nam omogoča konkuriranje v razredu najvišje kakovosti.

 
 
 

ESO INŽENIRING

Energetska sanacija objektov

Bogata, večletna tradicija na področju vgradnje toplotnih črpalk, izvedbe kotlovnic in izdelave strojnih inštalacij. Ponujamo vam izvedbo in dobavo inštalacij za novogradnje, obnove in servis. 

 
 
 

Prednosti

Koristna izraba sončnega sevanja
Neposredno izkoriščanje sončne toplote je cenovno ugoden in gospodaren način izrabe obnovljivih virov energije, saj se da pri tem sončno energijo izkoriščati z neprimerljivim izkoristkom.  Več o tem »

Zagotovljena kakovost Wagnerjevi solarne naprave svojo kakovost dokazujejo skoi več kot tri desetletja preizkušenj v praktičnem obratovanju. Naprave so vse od samega začetka sinonim za zanesljivo nemško tehnologijo z stalnim stremenjem v nenehne izboljšave in razvoj. Skozi leta razvoja je Wagner&Co pridobil številna priznanja in certifikate za kakovost svojih izdelkov  Več o tem »

Neodvisnost s fotovoltaiko
Fotovoltaični oziroma fotonapetostni solarni sistemi imajo izjemen ugled in lep izgled. So high-tech produkt, ki vam omogoča že danes okolju neškodljivo, neodvisno energetsko preskrbo. Več o tem »

 
 
 

Solarna naprava COMBI line SH 1440 AR zmagala na mednarodnem primerjalnem testu 13 solarnih naprav

Solarna naprava COMBI line SH 1440 AR zmagala na mednarodnem primerjalnem testu 13 solarnih naprav

Med 13 solarnimi napravami za podporo ogrevanju je nemška organizacija za potrošniška testiranja Stiftung Warentest solarno napravo Wagner&Co Combi line SH 1440 AR uvrstila na prvo mesto. Naprava je dosegla tudi največji energetski donos.

VSTOPITE V SOLARNO DOBO

z zmagovalno solarno napravo Wagner & Co COMBI line SH 1440 AD

Leta 2009 so testirali 13 solarnih naprav za pripravo tople vode in podporo ogrevanju. Zmagovalec testa z najvišjo oceno in največjim energetskim donosom je bila solarna naprava COMBI line SH 1440 Wagner & Co.

  • Zmagovalec testa 3/2009 „ODLIČNO“ COMBI line solarni paket SH 1440 AR
  • Med 13 testiranimi napravami na testu leta 2009 je naprava Combi line Wagner & Co pridelala največ energije, izkazala visoko zanesljivost in dosegla najmanjšo porabo električne energije za svoje delovanje.
  • Protirefleksno steklo Sunarc®   z lasersko varjenim absorberjem in do 10% višjim donosom
  • Najvišji energetski donos med vsemi napravami
  • Največji prihranek pri ogrevanju
  • Najnižja poraba elektrike
  • Najboljša izolacija hranilnika toplote in konvekcijska zapora CONVECTROL
  • Izjemna zanesljivost in visoko udobje uporabe
 

Kontaktni obrazec

Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.

    1. Eso inženiring d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.