Subvencije, zakonodaja

Subvencije, zakonodaja

Izkoristite ugodne kredite in nepovratna sredstva za investicije v obnovljive vire energije

Država ponuja finančne spodbude za vgradnjo solarnih sistemov prek različnih razpisov, ki jih izvaja Ekosklad, j.s.:

Več o tem »

 
 
 

Ogrevanje na biomaso
Verjamemo v energijo sonca. Po naši strokovni oceni idealno kombinacijo ogrevanja objektov predstavlja solarni sistem in kotel na lesno biomaso – uskladiščeno energijo sonca. Zato smo naš program dopolnili z vrhunskimi kotli na biomaso avstrijskega proizvajalca Guntamatic, in s tem postali ponudnik celovitih rešitev za energetiko objekta. Bistvo naše združene ponudbe predstavlja kombinacija dveh komplementarnih programov dveh vrhunskih proizvajalcev, z lastno evropsko proizvodnjo, kar nam omogoča konkuriranje v razredu najvišje kakovosti.

 
 
 

ESO INŽENIRING

Energetska sanacija objektov

Bogata, večletna tradicija na področju vgradnje toplotnih črpalk, izvedbe kotlovnic in izdelave strojnih inštalacij. Ponujamo vam izvedbo in dobavo inštalacij za novogradnje, obnove in servis. 

 
 
 

Prednosti

Koristna izraba sončnega sevanja
Neposredno izkoriščanje sončne toplote je cenovno ugoden in gospodaren način izrabe obnovljivih virov energije, saj se da pri tem sončno energijo izkoriščati z neprimerljivim izkoristkom.  Več o tem »

Zagotovljena kakovost Wagnerjevi solarne naprave svojo kakovost dokazujejo skoi več kot tri desetletja preizkušenj v praktičnem obratovanju. Naprave so vse od samega začetka sinonim za zanesljivo nemško tehnologijo z stalnim stremenjem v nenehne izboljšave in razvoj. Skozi leta razvoja je Wagner&Co pridobil številna priznanja in certifikate za kakovost svojih izdelkov  Več o tem »

Neodvisnost s fotovoltaiko
Fotovoltaični oziroma fotonapetostni solarni sistemi imajo izjemen ugled in lep izgled. So high-tech produkt, ki vam omogoča že danes okolju neškodljivo, neodvisno energetsko preskrbo. Več o tem »

 
 
 

Solarna naprava TOP line BW 480 plus prva na mednarodnem primerjalnem testu

Solarna naprava TOP line BW 480 plus prva na mednarodnem  primerjalnem testu

Na testu 12 solarnih naprav za toplo vodo je nemška organizacija za potrošniška testiranja Stiftung Warentest solarno napravo Wagner&Co Top line BW 480 AD uvrstila na prvo mesto.

VSTOPITE V SOLARNO DOBO

z zmagovalno solarno napravo Wagner & Co TOP LINE BW 480 AD

Aktualni test nemške organizacije za potrošniške teste Stiftung Warentest

 

  • Testirali so 12 solarnih naprav za pripravo tople vode. Zmagovalec testa z oceno ODLIČNO je solarni paket „TOP line BW 480plus AD“ podjetja Wagner & Co. Najboljša naprava pa je ob tem tudi cenovno najugodnejša! (test, 3/08, S. 70)

 

Zmagovalec testa 3/2008 „ODLIČNO“ TOP line solarni paket BW 480plus AD

  • Sistem TOP line Wagner & Co z vrhunsko tehniko vam garantira optimalni solarni donos.
  • Protirefleksno Sunarc® steklo poveča toplotni donos za 6 -10 %.
  • Solarna črpalka CIRCO varčuje z elektriko in zmanjšuje toplotne izgube v kolektorju.
  • CONVECTROL, konvekcijska zapora na priključkih cevi zmanjšuje izgube toplote iz hranilnika za 10-20%.
 
 

Kontaktni obrazec

Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.

    1. Eso inženiring d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.