Subvencije, zakonodaja

Subvencije, zakonodaja

Izkoristite ugodne kredite in nepovratna sredstva za investicije v obnovljive vire energije

Država ponuja finančne spodbude za vgradnjo solarnih sistemov prek različnih razpisov, ki jih izvaja Ekosklad, j.s.:

Več o tem »

 
 
 

Ogrevanje na biomaso
Verjamemo v energijo sonca. Po naši strokovni oceni idealno kombinacijo ogrevanja objektov predstavlja solarni sistem in kotel na lesno biomaso – uskladiščeno energijo sonca. Zato smo naš program dopolnili z vrhunskimi kotli na biomaso avstrijskega proizvajalca Guntamatic, in s tem postali ponudnik celovitih rešitev za energetiko objekta. Bistvo naše združene ponudbe predstavlja kombinacija dveh komplementarnih programov dveh vrhunskih proizvajalcev, z lastno evropsko proizvodnjo, kar nam omogoča konkuriranje v razredu najvišje kakovosti.

 
 
 

ESO INŽENIRING

Energetska sanacija objektov

Bogata, večletna tradicija na področju vgradnje toplotnih črpalk, izvedbe kotlovnic in izdelave strojnih inštalacij. Ponujamo vam izvedbo in dobavo inštalacij za novogradnje, obnove in servis. 

 
 
 

Prednosti

Koristna izraba sončnega sevanja
Neposredno izkoriščanje sončne toplote je cenovno ugoden in gospodaren način izrabe obnovljivih virov energije, saj se da pri tem sončno energijo izkoriščati z neprimerljivim izkoristkom.  Več o tem »

Zagotovljena kakovost Wagnerjevi solarne naprave svojo kakovost dokazujejo skoi več kot tri desetletja preizkušenj v praktičnem obratovanju. Naprave so vse od samega začetka sinonim za zanesljivo nemško tehnologijo z stalnim stremenjem v nenehne izboljšave in razvoj. Skozi leta razvoja je Wagner&Co pridobil številna priznanja in certifikate za kakovost svojih izdelkov  Več o tem »

Neodvisnost s fotovoltaiko
Fotovoltaični oziroma fotonapetostni solarni sistemi imajo izjemen ugled in lep izgled. So high-tech produkt, ki vam omogoča že danes okolju neškodljivo, neodvisno energetsko preskrbo. Več o tem »

 
 
 

RATIO-HP G vmesni hranilnik toplote

RATIO-HP G vmesni hranilnik toplote

RATIO - HP vmesni hranilnik je odličen standardni hranilnik, namenjen aplikacijam s solarno podprtim ogrevanjem ali kombinaciji solarne naprave z napravo na trda kuriva. Odlikuje se tudi v kombinaciji z napravo RATIOfresh za pripravo sveže tople vode in pride v poštev tudi pri individualno načrtovanih solarnih sistemih DUO linije. Hranilnik izdelujemo v izvedbah od 500 do 1500 litrov.

Možnost priklopa konvekcijske zapore CONVECTROL

Tokovno optimirane ovire v konvekcijski zapori ločujejo vodo, ki se je ohladila v ceveh, ter toplo vodo v hranilniku in tako zmanjšujejo toplotne izgube to 50%.

Dobra toplotna zaščita

100 mm debela, tesno prilegajoča poliuretansa izolacija z robustnim plaščem iz Polystytola in enostavnim dostopom.

Vključene opcije:

  • 9 priključkov s ploskovnim tesnenjem in 11/4" zunanjim navojem (zgornji kot potopna cev)
  • zapornice in tokovne zapore za podporo temperaturnemu slojenju
  • priroba 11/2" za električno grelo
  • izpust preko 11/2" iztoka
  • možnost priklopa različnih tipal preko spončnice
  • dopusten delovni tlak 3 bare
  • privarjeni optimalno dimenzionirani gladkocevni izmenjevalec toplote
 
 
 
Razvrsti produkte po:
 
 
 
 

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.