Subvencije, zakonodaja

Subvencije, zakonodaja

Izkoristite ugodne kredite in nepovratna sredstva za investicije v obnovljive vire energije

Država ponuja finančne spodbude za vgradnjo solarnih sistemov prek različnih razpisov, ki jih izvaja Ekosklad, j.s.:

Več o tem »

 
 
 

Ogrevanje na biomaso
Verjamemo v energijo sonca. Po naši strokovni oceni idealno kombinacijo ogrevanja objektov predstavlja solarni sistem in kotel na lesno biomaso – uskladiščeno energijo sonca. Zato smo naš program dopolnili z vrhunskimi kotli na biomaso avstrijskega proizvajalca Guntamatic, in s tem postali ponudnik celovitih rešitev za energetiko objekta. Bistvo naše združene ponudbe predstavlja kombinacija dveh komplementarnih programov dveh vrhunskih proizvajalcev, z lastno evropsko proizvodnjo, kar nam omogoča konkuriranje v razredu najvišje kakovosti.

 
 
 

ESO INŽENIRING

Energetska sanacija objektov

Bogata, večletna tradicija na področju vgradnje toplotnih črpalk, izvedbe kotlovnic in izdelave strojnih inštalacij. Ponujamo vam izvedbo in dobavo inštalacij za novogradnje, obnove in servis. 

 
 
 

Prednosti

Koristna izraba sončnega sevanja
Neposredno izkoriščanje sončne toplote je cenovno ugoden in gospodaren način izrabe obnovljivih virov energije, saj se da pri tem sončno energijo izkoriščati z neprimerljivim izkoristkom.  Več o tem »

Zagotovljena kakovost Wagnerjevi solarne naprave svojo kakovost dokazujejo skoi več kot tri desetletja preizkušenj v praktičnem obratovanju. Naprave so vse od samega začetka sinonim za zanesljivo nemško tehnologijo z stalnim stremenjem v nenehne izboljšave in razvoj. Skozi leta razvoja je Wagner&Co pridobil številna priznanja in certifikate za kakovost svojih izdelkov  Več o tem »

Neodvisnost s fotovoltaiko
Fotovoltaični oziroma fotonapetostni solarni sistemi imajo izjemen ugled in lep izgled. So high-tech produkt, ki vam omogoča že danes okolju neškodljivo, neodvisno energetsko preskrbo. Več o tem »

 
 
 

TERMO kombinirani hranilnik toplote

TERMO kombinirani hranilnik toplote

Kombinirani hranilnik toplote omogoča kombinacijo izkoriščanja sončne toplote za toplo vodo in ogrevanje.

10 do 15 m2 sončnih kolektorjev in 1000 litrski hranilnik toplote lahko pokrije znaten delež potreb po ogrevanju v dobro izolirani enodružinski hiši.

Sistem vgradnje hranilnika je zasnovan tako, da sončni kolektorji v spodnjem delu ogrevajo hladnejšo vodo. Vzgonski principi (kaminski efekt), pa omogočajo, da se toplota učinkovito prenaša navzgor po hranilniku. Istočasno je dosežena visoka stratifikacija znotraj hranilnika, kar omogoča maksimalno koriščenje razpoložljive toplote in večje izkoristke.

Hranilnik toplote je možno vključiti preko povratnega voda za ogrevanje ali pa direktno v ogrevalni krog.

Kombinirani hranilnik je dobavljiv v dveh velikostih, 700 in 1000 litrov, pri čemer hranilnik za sanitarno vodo predstavlja cca 22% skupnega volumna.

Minimalne toplotne izgube zagotavlja 120 mm debela izolacija iz snovi, ki ne vsebuje FCKW. Temperaturno stratifikacijo in s tem boljši izkoristek omogočata geometrijska oblika hranilnika in dušilec toka hladne vode na vstopu v hranilnik.

Visoko kvaliteto, ne nazadnje, zagotovlja tudi dvojno lakiranje.

TERMO – kombinirani hranilnik z zaporo CONVECTROL. Topla voda in podpora ogrevanju ob ugodni ceni in visoki zmogljivosti.

 
Razvrsti produkte po:
 
 
 
 

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.