Subvencije, zakonodaja

Subvencije, zakonodaja

Izkoristite ugodne kredite in nepovratna sredstva za investicije v obnovljive vire energije

Država ponuja finančne spodbude za vgradnjo solarnih sistemov prek različnih razpisov, ki jih izvaja Ekosklad, j.s.:

Več o tem »

 
 
 

Ogrevanje na biomaso
Verjamemo v energijo sonca. Po naši strokovni oceni idealno kombinacijo ogrevanja objektov predstavlja solarni sistem in kotel na lesno biomaso – uskladiščeno energijo sonca. Zato smo naš program dopolnili z vrhunskimi kotli na biomaso avstrijskega proizvajalca Guntamatic, in s tem postali ponudnik celovitih rešitev za energetiko objekta. Bistvo naše združene ponudbe predstavlja kombinacija dveh komplementarnih programov dveh vrhunskih proizvajalcev, z lastno evropsko proizvodnjo, kar nam omogoča konkuriranje v razredu najvišje kakovosti.

 
 
 

ESO INŽENIRING

Energetska sanacija objektov

Bogata, večletna tradicija na področju vgradnje toplotnih črpalk, izvedbe kotlovnic in izdelave strojnih inštalacij. Ponujamo vam izvedbo in dobavo inštalacij za novogradnje, obnove in servis. 

 
 
 

Prednosti

Koristna izraba sončnega sevanja
Neposredno izkoriščanje sončne toplote je cenovno ugoden in gospodaren način izrabe obnovljivih virov energije, saj se da pri tem sončno energijo izkoriščati z neprimerljivim izkoristkom.  Več o tem »

Zagotovljena kakovost Wagnerjevi solarne naprave svojo kakovost dokazujejo skoi več kot tri desetletja preizkušenj v praktičnem obratovanju. Naprave so vse od samega začetka sinonim za zanesljivo nemško tehnologijo z stalnim stremenjem v nenehne izboljšave in razvoj. Skozi leta razvoja je Wagner&Co pridobil številna priznanja in certifikate za kakovost svojih izdelkov  Več o tem »

Neodvisnost s fotovoltaiko
Fotovoltaični oziroma fotonapetostni solarni sistemi imajo izjemen ugled in lep izgled. So high-tech produkt, ki vam omogoča že danes okolju neškodljivo, neodvisno energetsko preskrbo. Več o tem »

 
 
 

Kolektorski paket EURO LINE KP 1920 FS

Vrhunski kolektorski paket za tplo vodo in ogrevanje, montaža na streho, 8 velikih kolektorjev C20 HTF ali AR

 

Cena: 7.962,00 €

 

Kolektorski paketi z EURO C20-HTF ali AR sončnimi kolektorji bez hranilnika toplote vključujejo:

 • 1 x set EURO C20-HTF/AR ploščatih sončnih kolektorjev,
 • 1 x set za montažo sončnih kolektorjev na streho,
 • 1 x CIRCO napravo za solarni krogotok in raztezno posodo,
 • 1 x solarno tekočino DC 20, 10-15 litrov,
 • 1 x izčrpna montažna navodila s fotografijami,
 • 1 x solarni regulator SUNGO S ali SL, črno eloksiran okvir sončnih kolektorjev za vse sončne kolektorje, ki se vgrajujejo v streho EURO C20 AR ploščati sončni kolektor - hightech z nanotehnologijo: Sunarc® protirefleksni nanos izdelan z uporabo nanotehnologije,
 • Najbolj učinkovit ploščati sončni kolektor v Evropi,
 • Okolju prijazen in zmogljiv vakuumski nanos (absorbtivnost 95%, emisivnost 5%),
 • Aluminijasti okvir z izoliranim robom in 60 mm debelo izolacijo na hrbtni strani EURO C20 HTF ploščati sončni kolektor: Visoko učinkovito solarno steklo z nizko vsebnostjo železa,
 • Najboljše razmerje zmgoljivost/cena,
 • Okolju prijazen in zmogljiv vakuumski nanos (absorbtivnost 95%, emisivnost 5%),
 • Aluminijasti okvir z izoliranim robom in 60 mm debelo izolacijo na hrbtni strani
 
 
 

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.