Subvencije, zakonodaja

Subvencije, zakonodaja

Izkoristite ugodne kredite in nepovratna sredstva za investicije v obnovljive vire energije

Država ponuja finančne spodbude za vgradnjo solarnih sistemov prek različnih razpisov, ki jih izvaja Ekosklad, j.s.:

Več o tem »

 
 
 

Ogrevanje na biomaso
Verjamemo v energijo sonca. Po naši strokovni oceni idealno kombinacijo ogrevanja objektov predstavlja solarni sistem in kotel na lesno biomaso – uskladiščeno energijo sonca. Zato smo naš program dopolnili z vrhunskimi kotli na biomaso avstrijskega proizvajalca Guntamatic, in s tem postali ponudnik celovitih rešitev za energetiko objekta. Bistvo naše združene ponudbe predstavlja kombinacija dveh komplementarnih programov dveh vrhunskih proizvajalcev, z lastno evropsko proizvodnjo, kar nam omogoča konkuriranje v razredu najvišje kakovosti.

 
 
 

ESO INŽENIRING

Energetska sanacija objektov

Bogata, večletna tradicija na področju vgradnje toplotnih črpalk, izvedbe kotlovnic in izdelave strojnih inštalacij. Ponujamo vam izvedbo in dobavo inštalacij za novogradnje, obnove in servis. 

 
 
 

Prednosti

Koristna izraba sončnega sevanja
Neposredno izkoriščanje sončne toplote je cenovno ugoden in gospodaren način izrabe obnovljivih virov energije, saj se da pri tem sončno energijo izkoriščati z neprimerljivim izkoristkom.  Več o tem »

Zagotovljena kakovost Wagnerjevi solarne naprave svojo kakovost dokazujejo skoi več kot tri desetletja preizkušenj v praktičnem obratovanju. Naprave so vse od samega začetka sinonim za zanesljivo nemško tehnologijo z stalnim stremenjem v nenehne izboljšave in razvoj. Skozi leta razvoja je Wagner&Co pridobil številna priznanja in certifikate za kakovost svojih izdelkov  Več o tem »

Neodvisnost s fotovoltaiko
Fotovoltaični oziroma fotonapetostni solarni sistemi imajo izjemen ugled in lep izgled. So high-tech produkt, ki vam omogoča že danes okolju neškodljivo, neodvisno energetsko preskrbo. Več o tem »

 
 
 

EURO C20 HTF ploščati sončni kolektor

EURO C20 HTF ploščati sončni kolektor

Kolektor z optimalnim razmerjem med ceno in kvaliteto.

 

Cena: 790,00 €

 

 

 • Visokotransparentno solarno varnostno steklo

 • Okolju prijazen zmogljiv vakuumski nanos (Absorbcija 95%, emisija 5%)

 • Eloksiran aluminijasti okvir, 60mm izolacija hrbtišča in izolacija okvirja

 

Solarno steklo: manj železa, več svetlobe

Steklo, ki je vgrajeno v sprejemnik sončne energije EURO C20 HTF - sončni kolektor prepušča ob visoki čistosti in nizki vsebnosti železa velik delež sončne svetlobe – 91%. Visoko transmitivno solarno steklo debeline 4mm je kaljeno in tako nudi odlično zaščito pred zunanjimi vplivi.

Absorber: visokoselektiven za optimalen solarni donos

Visokoselektivni absorberski nanos optimalno lovi sončno sevanje in zmanjšuje sevanje sprejete toplote. Zmogljivi ploščati kolektorski absorber zagotavlja visok solarni donos.

Ohišje: minimalne toplotne izgube ob celoviti izolaciji

Sprejemniki sončne energije EURO C20 HTF imajo 60 mm debelo toplotno izolacijo na hrbtni strani in izolacijo brez toplotnih mostov na okvirju kar zmanjšuje toplotne izgube in zagotavljata visoke temperature. V prostem teku solarni kolektorji EURO C20 HTF dosegajo temperature do 227° C!

Zmogljiv in enostaven za montažo

Sončni kolektor EURO C20 HTF je pri strankah zelo priljubljen tudi zaradi enostavne montaže. Je zmogljiv, ima 10 letno garancijo in ima znak „Modri Angel“, ki zagotavlja, da ga bomo po izteku življenjske dobe sprejeli v reciklažo.

Tehnični podatki:

 • bruto/neto površina: 2,6/2,4 m2
 • izkoristek: 81,8%
 • stagnacijska temperatura 227°C
 • letni energetski donos: 509 kWh/m2leto; ITW 5m2
 • priklop temperaturnega senzorja: tipalo fi 6mm
 • priklop kolektorja: 1/2'', zunanji navoj
 • montaža: na streho, v streho, samostoječ
 • dimenzije: 2151×1215×110
 • masa: 48 kg
 
 
 

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.