Subvencije, zakonodaja

Subvencije, zakonodaja

Izkoristite ugodne kredite in nepovratna sredstva za investicije v obnovljive vire energije

Država ponuja finančne spodbude za vgradnjo solarnih sistemov prek različnih razpisov, ki jih izvaja Ekosklad, j.s.:

Več o tem »

 
 
 

Ogrevanje na biomaso
Verjamemo v energijo sonca. Po naši strokovni oceni idealno kombinacijo ogrevanja objektov predstavlja solarni sistem in kotel na lesno biomaso – uskladiščeno energijo sonca. Zato smo naš program dopolnili z vrhunskimi kotli na biomaso avstrijskega proizvajalca Guntamatic, in s tem postali ponudnik celovitih rešitev za energetiko objekta. Bistvo naše združene ponudbe predstavlja kombinacija dveh komplementarnih programov dveh vrhunskih proizvajalcev, z lastno evropsko proizvodnjo, kar nam omogoča konkuriranje v razredu najvišje kakovosti.

 
 
 

ESO INŽENIRING

Energetska sanacija objektov

Bogata, večletna tradicija na področju vgradnje toplotnih črpalk, izvedbe kotlovnic in izdelave strojnih inštalacij. Ponujamo vam izvedbo in dobavo inštalacij za novogradnje, obnove in servis. 

 
 
 

Prednosti

Koristna izraba sončnega sevanja
Neposredno izkoriščanje sončne toplote je cenovno ugoden in gospodaren način izrabe obnovljivih virov energije, saj se da pri tem sončno energijo izkoriščati z neprimerljivim izkoristkom.  Več o tem »

Zagotovljena kakovost Wagnerjevi solarne naprave svojo kakovost dokazujejo skoi več kot tri desetletja preizkušenj v praktičnem obratovanju. Naprave so vse od samega začetka sinonim za zanesljivo nemško tehnologijo z stalnim stremenjem v nenehne izboljšave in razvoj. Skozi leta razvoja je Wagner&Co pridobil številna priznanja in certifikate za kakovost svojih izdelkov  Več o tem »

Neodvisnost s fotovoltaiko
Fotovoltaični oziroma fotonapetostni solarni sistemi imajo izjemen ugled in lep izgled. So high-tech produkt, ki vam omogoča že danes okolju neškodljivo, neodvisno energetsko preskrbo. Več o tem »

 
 
 

Combi line

Combi line

Solarno ogrevanje z zmagovalcem testov Stiftung Warentest 2003, 2009, Ökotest 2010

Sistemi SSE Combi line Waner & Co spadajo med najboljše proizvode na področju solarne tehnologije, kar dokazujejo številni neodvisni testi in rezultati preverjanj v certifikacijskih ustanovah. Razvojni oddelek stalno razvija izboljšave in optimira proizvode s ciljem čim boljšega izpolnjevanja želja strank in spremenjenih zahtev trga. Rezultat so številne inovacije v celotnem sistemu, optimirana, robustna in zanesljiva tehnologija in ne nazadnje tehnološka učinkovitost, kar dokazujemo z najbolj učinkovitim ploščatim sprejemnikom sončne energije v Nemčiji, EURO C20 AR.

Paketi za vgradnjo v streho Combi line gornjim argumentom dodajo še najvišjo estetsko vrednost v streho vgrajenega sistema!

legenda:

DI - vgradnja v streho
AR - visoko zmogljiv kolektor z nano tehnologijo proti odboji svetlobe
HTF - zmogljiv kolektor visoke kvalitete
Combi line solarni sistemi so v zadnjem času dosegli prvo mesto na primerjalnem testu visoko referenčnih evropskih organizacij za analize izdelkov Stiftung Warentest in Ökotest. Naši kolektorji so nenehno med najboljšimi na tehničnih testiranjih univerz in inštitutov za solarno tehnologijo. Combi line naprave poleg odličnih kolektorjev ter zrele tehnologije solarnega krogotoka in regulacije, odlikuje tudi dovršen zalogovnik z dorečeno hidravlično obliko s temperaturnim slojenjem ter do 15cm debelo izolacijo brez toplotnih mostov.

Hranilnik toplote za dva namena:

 • Kombinirani hranilnik toplote je namenjen sočasnemu hranjenju toplote za potrebe ogrevanja in tople sanitarne vode.
 • Hranilnik toplote za sanitarno vode je potopljen v hranilnik toplote za potrebe ogrevalnega kroga.
 • Korozijsko zaščio zagotavlja dvakratno lakiranje in anodna zaščita
 • Minimalne toplotne izgube zagtavlja 120 mm debela toplotna izolacija
 • Možen je priklop cirkulacije, električnega grelca in anode za aktivno zaščito pred galvansko korozijo, ki ne potrebuje vzdrževanja

High-Tech sončni kolektorji

 • EURO C20 HTF sončni kolektorji z 2,4m² absorbcijske površine, visokotransparentnim steklom in vakumskim nanosom
 • EURO C20 AR sončni kolektorji– kot HTF, vendar ob uporabi nanotehnologije za doseganje ustreznih lastnosti stekla
 • EURO L20 AR sončni kolektorji z 2,4m² absorbcijske površine, visokotransparentnim nanotehnološkim steklom in vakumskim nanosom ter izboljšano hidravliko z manjšimi padci tlaka
 • EURO L20 MQ AR sončni kolektorji– z 2,4m² absorbcijske površine, visokotransparentnim nanotehnološkim steklom in vakumskim nanosom ter hidravliko za montažo v nize ležečih kolektorjev do deset kolektorjev zaporedno

Solarni regulator SUNGO SL ali SXL

 • Velika uporabnost, ki jo omogoča izbor 10 različnih sistemov, dvig povratnega voda, zaščita pred legionelo merjenje toplotnih donosov in obsežna diagnostika
 • Vgrajene varnostne funkcije kot na primer hlajenje kolektorjev, hlajenje hranilnika in zaščita naprave pred pregrevanjem
 • Omogočen prenos podatkov omogoča daljinski nadzor in upravljanje, priklop velikega prikazovalnika ali prenos podatkov na PC za nadaljnjo analizo
 
 
Razvrsti produkte po:
 
 
 
 

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.