Subvencije, zakonodaja

Subvencije, zakonodaja

Izkoristite ugodne kredite in nepovratna sredstva za investicije v obnovljive vire energije

Država ponuja finančne spodbude za vgradnjo solarnih sistemov prek različnih razpisov, ki jih izvaja Ekosklad, j.s.:

Več o tem »

 
 
 

Ogrevanje na biomaso
Verjamemo v energijo sonca. Po naši strokovni oceni idealno kombinacijo ogrevanja objektov predstavlja solarni sistem in kotel na lesno biomaso – uskladiščeno energijo sonca. Zato smo naš program dopolnili z vrhunskimi kotli na biomaso avstrijskega proizvajalca Guntamatic, in s tem postali ponudnik celovitih rešitev za energetiko objekta. Bistvo naše združene ponudbe predstavlja kombinacija dveh komplementarnih programov dveh vrhunskih proizvajalcev, z lastno evropsko proizvodnjo, kar nam omogoča konkuriranje v razredu najvišje kakovosti.

 
 
 

ESO INŽENIRING

Energetska sanacija objektov

Bogata, večletna tradicija na področju vgradnje toplotnih črpalk, izvedbe kotlovnic in izdelave strojnih inštalacij. Ponujamo vam izvedbo in dobavo inštalacij za novogradnje, obnove in servis. 

 
 
 

Prednosti

Koristna izraba sončnega sevanja
Neposredno izkoriščanje sončne toplote je cenovno ugoden in gospodaren način izrabe obnovljivih virov energije, saj se da pri tem sončno energijo izkoriščati z neprimerljivim izkoristkom.  Več o tem »

Zagotovljena kakovost Wagnerjevi solarne naprave svojo kakovost dokazujejo skoi več kot tri desetletja preizkušenj v praktičnem obratovanju. Naprave so vse od samega začetka sinonim za zanesljivo nemško tehnologijo z stalnim stremenjem v nenehne izboljšave in razvoj. Skozi leta razvoja je Wagner&Co pridobil številna priznanja in certifikate za kakovost svojih izdelkov  Več o tem »

Neodvisnost s fotovoltaiko
Fotovoltaični oziroma fotonapetostni solarni sistemi imajo izjemen ugled in lep izgled. So high-tech produkt, ki vam omogoča že danes okolju neškodljivo, neodvisno energetsko preskrbo. Več o tem »

 
 
 

Kolektorski paket EURO LINE KP 820 DI C22AR

Kolektorski paket za vgradnjo na 500l (8 oseb) bojler, vgradnja namesto strešne kritine, 4 kolektorji C22 AR črne barve

 

Cena: 4.225,00 €

 

Kolektorski paketi z EURO C22-AR kolektorji brez hranilnika toplote vključujejo:

  • 1 x set EURO C22-AR ploščatih sončnih kolektorjev (najbolj zmogljivi kolektorji), 1 x set za montažo kolektorjev na streho,
  • 1 x CIRCO napravo za solarni krogotok in raztezno posodo,
  • 1 x solarno tekočino DC 20, 10-15 litrov,
  • 1 x izčrpna montažna navodila s fotografijami,
  • 1 x solarni regulator SUNGO mini, črno eloksiran okvir sončnih kolektorjev se ujema z barvo strešnih obrob za vgradnjo v streho namesto strešne kritine kolektor: visoko transparentno solarno varnostno steklo debeline 4mm (transmitivnost 96%),
  • Okolju prijazen in učinkovit vakuumski nanos (absorptivnost 95%, emitivnost 5%),
  • Eloksiran aluminijasti okvir z izoliranim robom in 60 mm debelo izolacijo na hrbtni strani
 
 
 

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.