Subvencije, zakonodaja

Subvencije, zakonodaja

Izkoristite ugodne kredite in nepovratna sredstva za investicije v obnovljive vire energije

Država ponuja finančne spodbude za vgradnjo solarnih sistemov prek različnih razpisov, ki jih izvaja Ekosklad, j.s.:

Več o tem »

 
 
 

Ogrevanje na biomaso
Verjamemo v energijo sonca. Po naši strokovni oceni idealno kombinacijo ogrevanja objektov predstavlja solarni sistem in kotel na lesno biomaso – uskladiščeno energijo sonca. Zato smo naš program dopolnili z vrhunskimi kotli na biomaso avstrijskega proizvajalca Guntamatic, in s tem postali ponudnik celovitih rešitev za energetiko objekta. Bistvo naše združene ponudbe predstavlja kombinacija dveh komplementarnih programov dveh vrhunskih proizvajalcev, z lastno evropsko proizvodnjo, kar nam omogoča konkuriranje v razredu najvišje kakovosti.

 
 
 

ESO INŽENIRING

Energetska sanacija objektov

Bogata, večletna tradicija na področju vgradnje toplotnih črpalk, izvedbe kotlovnic in izdelave strojnih inštalacij. Ponujamo vam izvedbo in dobavo inštalacij za novogradnje, obnove in servis. 

 
 
 

Prednosti

Koristna izraba sončnega sevanja
Neposredno izkoriščanje sončne toplote je cenovno ugoden in gospodaren način izrabe obnovljivih virov energije, saj se da pri tem sončno energijo izkoriščati z neprimerljivim izkoristkom.  Več o tem »

Zagotovljena kakovost Wagnerjevi solarne naprave svojo kakovost dokazujejo skoi več kot tri desetletja preizkušenj v praktičnem obratovanju. Naprave so vse od samega začetka sinonim za zanesljivo nemško tehnologijo z stalnim stremenjem v nenehne izboljšave in razvoj. Skozi leta razvoja je Wagner&Co pridobil številna priznanja in certifikate za kakovost svojih izdelkov  Več o tem »

Neodvisnost s fotovoltaiko
Fotovoltaični oziroma fotonapetostni solarni sistemi imajo izjemen ugled in lep izgled. So high-tech produkt, ki vam omogoča že danes okolju neškodljivo, neodvisno energetsko preskrbo. Več o tem »

 
 
 

Sončne elektrarne

Sončne elektrarne

Gradimo sončne elektrarne do 40 kWp. Nudimo celovito rešitev izgradnje sončne elektrarne – zasnovo, projekt, dobavo, montažo in pomoč pri pridobivanju deklaracije do podpisa pogodbe za odkup električne energije iz sončne elektrarne po zagotovljeni odkupni ceni.

Specializirani smo za projekte do 40kWp oziroma za projekte zasebnih investitorjev, ki želijo v Sloveniji sodelovati v donosnem subvencioniranem sektorju proizvodnje elektrike iz sonca. Kot standardno rešitev smo pripravili tri tipske elektrarne, ki pa se v praksi prilagajajo situaciji na objektu in potrebam naročnika. Investicija v sončno elektrarno je ekološka investicija, ki je odlična naložbena alternativa za varno investiranje vaših finančnih sredstev na dolgi rok.

Financiranje sončne elektrarne

V kolikor želite sončno elektrarno deloma ali v celoti financirati s pomočjo kredita, Vam bomo pomagali pri kandidiranju za sredstva, ki jih v ta namen nudi Ekosklad. Na ta način lahko sončno elektrarno zgradite z minimalnim lastnim vložkom, po izteku kredita pa s prihodki elektrarne ustvarite finančni donos.

Postopek izgradnje

Postopek izgradnje sončne elektrarne je sestavljen iz več korakov, najtežji del pa nedvomno predstavlja izpolnjevanje vseh potrebnih administrativnih zahtev, ki jih od Vas zahtevajo vpletene inštitucije. Ker imamo ustrezne izkušnje, lahko celoten postopek izgradnje prevzamemo mi.

Preverite delovanje sončne elektrarne v živo

 
 
 
Razvrsti produkte po:
 
 
 
 

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.