Subvencije, zakonodaja

Subvencije, zakonodaja

Izkoristite ugodne kredite in nepovratna sredstva za investicije v obnovljive vire energije

Država ponuja finančne spodbude za vgradnjo solarnih sistemov prek različnih razpisov, ki jih izvaja Ekosklad, j.s.:

Več o tem »

 
 
 

Ogrevanje na biomaso
Verjamemo v energijo sonca. Po naši strokovni oceni idealno kombinacijo ogrevanja objektov predstavlja solarni sistem in kotel na lesno biomaso – uskladiščeno energijo sonca. Zato smo naš program dopolnili z vrhunskimi kotli na biomaso avstrijskega proizvajalca Guntamatic, in s tem postali ponudnik celovitih rešitev za energetiko objekta. Bistvo naše združene ponudbe predstavlja kombinacija dveh komplementarnih programov dveh vrhunskih proizvajalcev, z lastno evropsko proizvodnjo, kar nam omogoča konkuriranje v razredu najvišje kakovosti.

 
 
 

ESO INŽENIRING

Energetska sanacija objektov

Bogata, večletna tradicija na področju vgradnje toplotnih črpalk, izvedbe kotlovnic in izdelave strojnih inštalacij. Ponujamo vam izvedbo in dobavo inštalacij za novogradnje, obnove in servis. 

 
 
 

Prednosti

Koristna izraba sončnega sevanja
Neposredno izkoriščanje sončne toplote je cenovno ugoden in gospodaren način izrabe obnovljivih virov energije, saj se da pri tem sončno energijo izkoriščati z neprimerljivim izkoristkom.  Več o tem »

Zagotovljena kakovost Wagnerjevi solarne naprave svojo kakovost dokazujejo skoi več kot tri desetletja preizkušenj v praktičnem obratovanju. Naprave so vse od samega začetka sinonim za zanesljivo nemško tehnologijo z stalnim stremenjem v nenehne izboljšave in razvoj. Skozi leta razvoja je Wagner&Co pridobil številna priznanja in certifikate za kakovost svojih izdelkov  Več o tem »

Neodvisnost s fotovoltaiko
Fotovoltaični oziroma fotonapetostni solarni sistemi imajo izjemen ugled in lep izgled. So high-tech produkt, ki vam omogoča že danes okolju neškodljivo, neodvisno energetsko preskrbo. Več o tem »

 
 
 

Zagotovljena kakovost

Kvaliteto s katero se ponašajo naši solarni sistemi so večkrat potrdile različne neodvisne inštitucije

Solarni sistemi podjetja Wagner & Co so na testih nemške organizacije Stiftung Warentest vedno znova dosegali odlične ocene. Solarni sistemi našega proizvajalca so bili prvič odlikovani že v daljnem letu 1987, nagrade pa dobivajo še danes. V zadnjih letih smo zasedli prvo mesto na vseh primerjalnih testih organizacij Stiftung Warentest od leta 2003 naprej:

in Ökotest:

Visoke rezultate dosegajo naše naprave tudi na testiranjih neodvisnih nemških znanstvenih inštitucij kot na primer:

ISFH, Institut für Solarenergieforschung GmbH Leibnizove univerze iz Hannovra (prvo mesto za kolektor C20AR)

OTTI Ostbayerisches Technologie-Transfer-Institut e.V. - Regensburg

(Secusol »drain back« kompaktni solarni sistem, nagrada za inovacijo).

Naši kolektorji so testirani skladno s standardom Solar Keymark, evropskega združenja za solarno termično energijo, Estif kar je dodatna potrditev lastnih standardov kakovosti.

Združenje nemških inženirjev VDI je naše kolektorje ocenilo: »Zelo dobri ploščati sončni kolektorji z domišljeno tehniko. Najboljše razmerje med ceno in zmogljivostjo.«

Naši sončni kolektorji se ponašajo z znakom "Modri Angel" saj dosegajo visok izkoristek in so izdelani ob odsotnosti za okolje obremenjujočih snovi. Modri angel je prvi  in najbolj poznan certifikat za označevanje okolju prijaznih produktov in storitev.

Vsi naši kolektorji imajo CE-certifikat, so TÜV-certificirani za varnost vgradnje, DIN certificirani in po standardu EN 12975 so naši sončni kolektorji:

  • Odporni na termične šoke, temperaturo prostega teka in točo
  • Odporni na snežne obremenitve in veter
  • Dosegajo najvišji energetski donos
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.