Subvencije, zakonodaja

Subvencije, zakonodaja

Izkoristite ugodne kredite in nepovratna sredstva za investicije v obnovljive vire energije

Država ponuja finančne spodbude za vgradnjo solarnih sistemov prek različnih razpisov, ki jih izvaja Ekosklad, j.s.:

Več o tem »

 
 
 

Ogrevanje na biomaso
Verjamemo v energijo sonca. Po naši strokovni oceni idealno kombinacijo ogrevanja objektov predstavlja solarni sistem in kotel na lesno biomaso – uskladiščeno energijo sonca. Zato smo naš program dopolnili z vrhunskimi kotli na biomaso avstrijskega proizvajalca Guntamatic, in s tem postali ponudnik celovitih rešitev za energetiko objekta. Bistvo naše združene ponudbe predstavlja kombinacija dveh komplementarnih programov dveh vrhunskih proizvajalcev, z lastno evropsko proizvodnjo, kar nam omogoča konkuriranje v razredu najvišje kakovosti.

 
 
 

ESO INŽENIRING

Energetska sanacija objektov

Bogata, večletna tradicija na področju vgradnje toplotnih črpalk, izvedbe kotlovnic in izdelave strojnih inštalacij. Ponujamo vam izvedbo in dobavo inštalacij za novogradnje, obnove in servis. 

 
 
 

Prednosti

Koristna izraba sončnega sevanja
Neposredno izkoriščanje sončne toplote je cenovno ugoden in gospodaren način izrabe obnovljivih virov energije, saj se da pri tem sončno energijo izkoriščati z neprimerljivim izkoristkom.  Več o tem »

Zagotovljena kakovost Wagnerjevi solarne naprave svojo kakovost dokazujejo skoi več kot tri desetletja preizkušenj v praktičnem obratovanju. Naprave so vse od samega začetka sinonim za zanesljivo nemško tehnologijo z stalnim stremenjem v nenehne izboljšave in razvoj. Skozi leta razvoja je Wagner&Co pridobil številna priznanja in certifikate za kakovost svojih izdelkov  Več o tem »

Neodvisnost s fotovoltaiko
Fotovoltaični oziroma fotonapetostni solarni sistemi imajo izjemen ugled in lep izgled. So high-tech produkt, ki vam omogoča že danes okolju neškodljivo, neodvisno energetsko preskrbo. Več o tem »

 
 
 

Koristna izraba sončnega sevanja

Neposredno izkoriščanje sončne energije je cenovno ugoden in gospodaren način ogrevanja, saj se da pri tem sončno energijo izkoriščati z neprimerljivim izkoristkom. Sončni kolektorji pretvarjajo energijo sončnega sevanja v toploto in prihranijo denar ter pomagajo pri varovanju podnebja, saj velik del emisij toplogrednih plinov ustvarjamo zaradi porabe energije za ogrevanja hiš.

Izkoriščanje energije sončnega sevanja ustvarja nadvse pozitiven zgled. Gre za čisto in inovativno tehnologijo, ki je znak za napreden način razmišljanja. Stavbe, ki izkoriščajo energijo sončnega sevanja imajo višjo vrednost, ne nazadnje, pa prinaša solarna tehnika tudi veliko zadovoljstvo, in prvovrstno doživetje tihega, učinkovitega in zanesljivega pridobivanja sončne energije.  

Slovenija se je s Kyotskim protokolom zvezala k varovanju podnebja!

Doseganje ciljev za zaščito podnebja se spodbuja na različne načine. Obstajajo državne subvencije, ki so na voljo tako za velike, kot tudi za male solarne sisteme. Nepovratna sredstva so na voljo za upravičene fizične in pravne osebe, na voljo pa so tudi ugodni ekološki krediti.

Pri odločanju za napravo za izrabo sončne energije za pripravo sanitarne vode ali ogrevanje je potrebno biti posebej pozoren na učinkovitost in trajnost posameznih komponent. Tukaj so razlike zelo pomembne. Wagner&Co ponuja le zelo kakovostne solarne sisteme iz lastnega dolgoletnega razvoja s številnimi nagradami za inovacije. Dolgoročno visok izkoristek sončnih kolektorjev in učinkovito izkoriščanje energije sonca sta garanta za optimalno proizvodnjo toplote. Kdor želi največji energetski izplen, naj se zanese na naše zmogljive in s tem stroškovno učinkovite sisteme.

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.