Subvencije, zakonodaja

Subvencije, zakonodaja

Izkoristite ugodne kredite in nepovratna sredstva za investicije v obnovljive vire energije

Država ponuja finančne spodbude za vgradnjo solarnih sistemov prek različnih razpisov, ki jih izvaja Ekosklad, j.s.:

Več o tem »

 
 
 

Ogrevanje na biomaso
Verjamemo v energijo sonca. Po naši strokovni oceni idealno kombinacijo ogrevanja objektov predstavlja solarni sistem in kotel na lesno biomaso – uskladiščeno energijo sonca. Zato smo naš program dopolnili z vrhunskimi kotli na biomaso avstrijskega proizvajalca Guntamatic, in s tem postali ponudnik celovitih rešitev za energetiko objekta. Bistvo naše združene ponudbe predstavlja kombinacija dveh komplementarnih programov dveh vrhunskih proizvajalcev, z lastno evropsko proizvodnjo, kar nam omogoča konkuriranje v razredu najvišje kakovosti.

 
 
 

ESO INŽENIRING

Energetska sanacija objektov

Bogata, večletna tradicija na področju vgradnje toplotnih črpalk, izvedbe kotlovnic in izdelave strojnih inštalacij. Ponujamo vam izvedbo in dobavo inštalacij za novogradnje, obnove in servis. 

 
 
 

Prednosti

Koristna izraba sončnega sevanja
Neposredno izkoriščanje sončne toplote je cenovno ugoden in gospodaren način izrabe obnovljivih virov energije, saj se da pri tem sončno energijo izkoriščati z neprimerljivim izkoristkom.  Več o tem »

Zagotovljena kakovost Wagnerjevi solarne naprave svojo kakovost dokazujejo skoi več kot tri desetletja preizkušenj v praktičnem obratovanju. Naprave so vse od samega začetka sinonim za zanesljivo nemško tehnologijo z stalnim stremenjem v nenehne izboljšave in razvoj. Skozi leta razvoja je Wagner&Co pridobil številna priznanja in certifikate za kakovost svojih izdelkov  Več o tem »

Neodvisnost s fotovoltaiko
Fotovoltaični oziroma fotonapetostni solarni sistemi imajo izjemen ugled in lep izgled. So high-tech produkt, ki vam omogoča že danes okolju neškodljivo, neodvisno energetsko preskrbo. Več o tem »

 
 
 

Moto podjetja

Filozofija in cilji našega podjetja v šestih stavkih

Smoter našega dela je, tako s produkti, kot tudi z našo dejavnostjo, zagotavljati doprinos k trajnostnemu gospodarskemu razvoju.

V naši proizvodnji so visoko kvalitetni solarni sistemi za izkoriščanje sončne energije in ohranjanje naravnih resursov.

Varovanje okolja je pri tem ključen cilj podjetja in odločilni kriterij na vseh področjih in poteku dela. Pri tem se obvezujemo v skladu z veljavno zakonodajo k nenehnemu izboljševanju našega ravnanja z okoljem.

Kot tržno podjetje delamo produktivno, gospodarno in donosno, s ciljem ohranjanja zadovoljstva strank in dolgoročnega zagotavljanja uspeha podjetja.

Naši solarni sistemi in naši tehnološki procesi so sistematično in trajno podvrženi razvoju, da bi našim strankam lahko zagotovili najvišjo možno kvaliteto in najnižje možne cene.

Naše sodelavke in sodelavci imajo obsežne možnosti sovplivanja na svojih področjih dela, zato nosijo tudi visoko odgovornost za uspeh podjetja in so ustrezno udeleženi pri poslovnem rezultatu.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.