Subvencije, zakonodaja

Subvencije, zakonodaja

Izkoristite ugodne kredite in nepovratna sredstva za investicije v obnovljive vire energije

Država ponuja finančne spodbude za vgradnjo solarnih sistemov prek različnih razpisov, ki jih izvaja Ekosklad, j.s.:

Več o tem »

 
 
 

Ogrevanje na biomaso
Verjamemo v energijo sonca. Po naši strokovni oceni idealno kombinacijo ogrevanja objektov predstavlja solarni sistem in kotel na lesno biomaso – uskladiščeno energijo sonca. Zato smo naš program dopolnili z vrhunskimi kotli na biomaso avstrijskega proizvajalca Guntamatic, in s tem postali ponudnik celovitih rešitev za energetiko objekta. Bistvo naše združene ponudbe predstavlja kombinacija dveh komplementarnih programov dveh vrhunskih proizvajalcev, z lastno evropsko proizvodnjo, kar nam omogoča konkuriranje v razredu najvišje kakovosti.

 
 
 

ESO INŽENIRING

Energetska sanacija objektov

Bogata, večletna tradicija na področju vgradnje toplotnih črpalk, izvedbe kotlovnic in izdelave strojnih inštalacij. Ponujamo vam izvedbo in dobavo inštalacij za novogradnje, obnove in servis. 

 
 
 

Prednosti

Koristna izraba sončnega sevanja
Neposredno izkoriščanje sončne toplote je cenovno ugoden in gospodaren način izrabe obnovljivih virov energije, saj se da pri tem sončno energijo izkoriščati z neprimerljivim izkoristkom.  Več o tem »

Zagotovljena kakovost Wagnerjevi solarne naprave svojo kakovost dokazujejo skoi več kot tri desetletja preizkušenj v praktičnem obratovanju. Naprave so vse od samega začetka sinonim za zanesljivo nemško tehnologijo z stalnim stremenjem v nenehne izboljšave in razvoj. Skozi leta razvoja je Wagner&Co pridobil številna priznanja in certifikate za kakovost svojih izdelkov  Več o tem »

Neodvisnost s fotovoltaiko
Fotovoltaični oziroma fotonapetostni solarni sistemi imajo izjemen ugled in lep izgled. So high-tech produkt, ki vam omogoča že danes okolju neškodljivo, neodvisno energetsko preskrbo. Več o tem »

 
 
 

Solarno ogrevanje in topla voda

Solarno ogrevanje in topla voda

 

 • Solarni paketi,
 • sončni kolektorji,
 • večji solarni sistemi in solarne strehe,
 • hranilniki toplote,
 • dodatna oprema za solarno ogrevanje.
 
 • Solarni paketi

  Paketi za toplo vodo, paketi za toplo vodo in ogrevanje, sončni kolektorji – kompletni seti za vgradnjo na obstoječe hranilnike
  Več »
   
   
 • Sončni kolektorji

  Sončni kolektorji so ključna komponenta za solarni sistem. So tisti element v solarnem sistemu, ki je zmožen sončno energijo koristno uloviti in pretvoriti v toploto za ogrevanje, sanitarne ali procesne potrebe.
  Več »
   
   
 • Večji solarni sistemi in solarne strehe

  Največ sprejemnikov sončne energije v Evropi se vgradi na eno in dvodružinske hiše, kjer služijo pripravi tople sanitarne vode in v podporo ogrevanju.
  Več »
   
   
 • Hranilniki toplote

  ECObasic - solarni hranilnik toplote, ECOplus solarni hranilnik toplote, CONVECTROL, TERMO kombinirani hranilnik toplote, RATIO-HP G vmesni hranilnik toplote
  Več »
   
   
 • Dodatna oprema za solarno ogrevanje

  Ogrevanje bazenov, regulacija, pretočni grelniki sanitarne vode, cevi solarnega kroga, solarne in ogrevalne obtočne črpalke
  Več »
   
   
 
 

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.