Subvencije, zakonodaja

Subvencije, zakonodaja

Izkoristite ugodne kredite in nepovratna sredstva za investicije v obnovljive vire energije

Država ponuja finančne spodbude za vgradnjo solarnih sistemov prek različnih razpisov, ki jih izvaja Ekosklad, j.s.:

Več o tem »

 
 
 

Ogrevanje na biomaso
Verjamemo v energijo sonca. Po naši strokovni oceni idealno kombinacijo ogrevanja objektov predstavlja solarni sistem in kotel na lesno biomaso – uskladiščeno energijo sonca. Zato smo naš program dopolnili z vrhunskimi kotli na biomaso avstrijskega proizvajalca Guntamatic, in s tem postali ponudnik celovitih rešitev za energetiko objekta. Bistvo naše združene ponudbe predstavlja kombinacija dveh komplementarnih programov dveh vrhunskih proizvajalcev, z lastno evropsko proizvodnjo, kar nam omogoča konkuriranje v razredu najvišje kakovosti.

 
 
 

ESO INŽENIRING

Energetska sanacija objektov

Bogata, večletna tradicija na področju vgradnje toplotnih črpalk, izvedbe kotlovnic in izdelave strojnih inštalacij. Ponujamo vam izvedbo in dobavo inštalacij za novogradnje, obnove in servis. 

 
 
 

Prednosti

Koristna izraba sončnega sevanja
Neposredno izkoriščanje sončne toplote je cenovno ugoden in gospodaren način izrabe obnovljivih virov energije, saj se da pri tem sončno energijo izkoriščati z neprimerljivim izkoristkom.  Več o tem »

Zagotovljena kakovost Wagnerjevi solarne naprave svojo kakovost dokazujejo skoi več kot tri desetletja preizkušenj v praktičnem obratovanju. Naprave so vse od samega začetka sinonim za zanesljivo nemško tehnologijo z stalnim stremenjem v nenehne izboljšave in razvoj. Skozi leta razvoja je Wagner&Co pridobil številna priznanja in certifikate za kakovost svojih izdelkov  Več o tem »

Neodvisnost s fotovoltaiko
Fotovoltaični oziroma fotonapetostni solarni sistemi imajo izjemen ugled in lep izgled. So high-tech produkt, ki vam omogoča že danes okolju neškodljivo, neodvisno energetsko preskrbo. Več o tem »

 
 
 

Garancija

Garancija

 Garancijski list za proizvode Wagner&Co

1)      Proizvajalec blaga: Wagner&Co Solartechnik Gmbh, Zimmermannstrasse 12, D35091, Cölbe / Marburg, Nemčija

2)      Izjavljamo, da proizvajalec jamči za kakovost oziroma brezhibno delovanje v garancijskem roku enega leta (ki je hkrati tudi najkrajši garancijski rok), in začne teči z izročitvijo blaga potrošniku

3)      Zagotavljamo, da bomo vzdrževanje in nadomestne dele zagotavljali vsaj še tri leta po izteku garancijskega roka

4)      Prodajalec/predstavništvo proizvajalca v Republiki Sloveniji: Eso inženiring d.o.o., Tesovnikova ulica 52c, 1000 Ljubljana

5)      Naziv in datum izdelka razvidna iz računa, ki je sestavni del garancijskega lista

6)      Pooblaščeni servis: Eso inženiring d.o.o., Tesovnikova ulica 52c, 1000 Ljubljana, www.solarni-sistemi-wagner.si

Dodatna funkcionalna garancija

V kvaliteto naših proizvodov smo tako prepričani, da vam ponujamo k osnovni garanciji enega leta od izročitve potrošniku še dodatno garancijo za funkcionalnost sledečih produktov:

  • ploščati sprejemniki sončne energije - sončni kolektorji: 10 let od datuma proizvodnje
  • hranilniki toplote: 5 let od datuma proizvodnje

Garancija za naše sončne kolektorje se nanaša na pomanjkljivosti, ki bi zmanjšale učinkovitost absorberja in na trdnost sprejemnikov. Pri hranilnikih toplote se garancija nanaša na lakiranje in napake v materialu.
Garancijski rok za dodatno funkcionalno garancijo začne teči z datumom izdelave, ki je vnešen na proizvajalčevi ploščici.
V primeru prijave reklamacije si pridržujemo pravico zamenjave ali pa odprave pomanjkljivosti.
Dodatna funkcionalna garancija ne vključuje stroškov dela, prevozov in dodatnega materiala, potrebnega za zamenjavo artikla.
Garancija velja, ob takojšnji prijavi pomanjkljivosti ali napake, zagotovitvi informacij, potrebnih za obravnavo garancijskega primera in demontaži posameznih sklopov samo ob naši privolitvi.

Pogoji za veljavnost garancije:

  • Upoštevana so bila montažna navodila in veljavna tehnična pravila
  • Montažo so izvajale strokovne osebe - inštalater vodovodnih in ogrevalnih sistemov v skladu z navodili proizvajalca. Prevzemni in vzdrževalni protokoli so bili ustrezno dokumentirani
  • Zagotovljeno je zračenje ostrešja v skladu s tehničnimi predpisi
  • Za pomanjkljivosti na opremi ni vzrok lom stekla ali zmrzal
  • Škoda ni nastopila zaradi tretje osebe ali višje sile
  • Naprava ni bila v stiku z agresivnimi mediji
  • Da je bil izvršen redni dvoletni vzdrževalni pregled/servis s strani pooblaščenega podjetja Eso inženiring d.o.o. in menjana zaščitna anoda v bojlerju vsake 2 leti
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.