Subvencije, zakonodaja

Subvencije, zakonodaja

Izkoristite ugodne kredite in nepovratna sredstva za investicije v obnovljive vire energije

Država ponuja finančne spodbude za vgradnjo solarnih sistemov prek različnih razpisov, ki jih izvaja Ekosklad, j.s.:

Več o tem »

 
 
 

Ogrevanje na biomaso
Verjamemo v energijo sonca. Po naši strokovni oceni idealno kombinacijo ogrevanja objektov predstavlja solarni sistem in kotel na lesno biomaso – uskladiščeno energijo sonca. Zato smo naš program dopolnili z vrhunskimi kotli na biomaso avstrijskega proizvajalca Guntamatic, in s tem postali ponudnik celovitih rešitev za energetiko objekta. Bistvo naše združene ponudbe predstavlja kombinacija dveh komplementarnih programov dveh vrhunskih proizvajalcev, z lastno evropsko proizvodnjo, kar nam omogoča konkuriranje v razredu najvišje kakovosti.

 
 
 

ESO INŽENIRING

Energetska sanacija objektov

Bogata, večletna tradicija na področju vgradnje toplotnih črpalk, izvedbe kotlovnic in izdelave strojnih inštalacij. Ponujamo vam izvedbo in dobavo inštalacij za novogradnje, obnove in servis. 

 
 
 

Prednosti

Koristna izraba sončnega sevanja
Neposredno izkoriščanje sončne toplote je cenovno ugoden in gospodaren način izrabe obnovljivih virov energije, saj se da pri tem sončno energijo izkoriščati z neprimerljivim izkoristkom.  Več o tem »

Zagotovljena kakovost Wagnerjevi solarne naprave svojo kakovost dokazujejo skoi več kot tri desetletja preizkušenj v praktičnem obratovanju. Naprave so vse od samega začetka sinonim za zanesljivo nemško tehnologijo z stalnim stremenjem v nenehne izboljšave in razvoj. Skozi leta razvoja je Wagner&Co pridobil številna priznanja in certifikate za kakovost svojih izdelkov  Več o tem »

Neodvisnost s fotovoltaiko
Fotovoltaični oziroma fotonapetostni solarni sistemi imajo izjemen ugled in lep izgled. So high-tech produkt, ki vam omogoča že danes okolju neškodljivo, neodvisno energetsko preskrbo. Več o tem »

 
 
 

ECOplus solarni hranilnik toplote

ECOplus solarni hranilnik toplote

Wagner & Co je že pred leti z ECO – G2 hranilnikom toplote postavil merila v solarni tehniki.

Optimalni koncept solarnega hranilnika ECO in posledično znižanje toplotnih izgub še danes velja za zgled, nova generacija solarnega hranilnika ECO plus pa to tradicijo nadaljuje.

S konvekcijsko zaporo CONVECTROL je našim inženirjem uspelo ECO princip izvesti na način, ki je za montažo prijazen in enostaven. Patentierani CONVECTROL sistem omogoča horizontalno vgradnjo priključnih cevi, pri čemer pa sta konvekcijski tok in prevod toplote med cevmi učinkovito zaustavljena.

Do zdaj so bile priključne cevi za preprečitev toplotnih izgub v fazi pripravljenosti izvedene s sifonsko zanko.

Tokovno optimirane ovire v konvekcijski zapori ločujejo vodo, ki se je ohladila v ceveh, ter toplo vodo v hranilniku in tako zmanjšujejo toplotne izgube do 50%.

Tesno prilegajoča izolacija iz poliuretanske pene, ki je na gornjem pokrovu debela kar 150 mm, je izdelana iz udarno in obrabno odpornega polistirola in dopolnjuje izolacijski koncept hranilnika.

Solarni hranilnik toplote EC0 plus izdelujemov velikostih 300, 400, 500 in 750 litrov. Cenovno ugoden set za priključitev hranilnika vključuje vse demontažne priključne dele.

Vključene opcije:

 • Hranilnik toplote z dvema velikodušno dimenzioniranima gladkocevnima izmenjevalca toplote za solarni in ogrevalni krog.
 • Korozijska zaščita z dvojstopenjskim lakiranjem in magnezijevo anodo ali na željo z aktivno električno anodno zaščito, ki ne potrebuje vzdrževanja
 • Minimalne toplotne izgube zagotavlja posebno učinkovita 100-150 mm debela poliuretanska toplotna izolacija brez FCKW in PVC
 • Opcija: Dodatno izboljšanje učinkovitosti toplotnega hranilnika z uporabo patentirane zapore konvekcijskih tokov CONVECTROL – znižanje toplotnih izgub na priključkih cevi za 50%!
 
 
Razvrsti produkte po:
 
 • ECO PLUS 300

  Cena: 1.153,00 €

  Solarni boljer z debelo izolacijo in bogato dimenziniranimi izmenjevalci toplote! Model Eco plus je sestavni del zmagovalnega paketa na testu Stiftung Warentest 2008 in Ökotest 2010

  Več o produktu »
   
   
 • ECO PLUS 400

  Cena: 1.319,00 €

  Solarni boljer z debelo izolacijo in bogato dimenziniranimi izmenjevalci toplote! Model Eco plus je sestavni del zmagovalnega paketa na testu Stiftung Warentest 2008 in Ökotest 2011

  Več o produktu »
   
   
 • ECO PLUS 500

  Cena: 148.900,00 €

  Solarni boljer z debelo izolacijo in bogato dimenziniranimi izmenjevalci toplote! Model Eco plus je sestavni del zmagovalnega paketa na testu Stiftung Warentest 2008 in Ökotest 2012

  Več o produktu »
   
   
 • ECO PLUS 750

  Cena: 2.664,00 €

  Solarni boljer z debelo izolacijo in bogato dimenziniranimi izmenjevalci toplote! Model Eco plus je sestavni del zmagovalnega paketa na testu Stiftung Warentest 2008 in Ökotest 2013

  Več o produktu »
   
   
 
 
 

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.