Subvencije, zakonodaja

Subvencije, zakonodaja

Izkoristite ugodne kredite in nepovratna sredstva za investicije v obnovljive vire energije

Država ponuja finančne spodbude za vgradnjo solarnih sistemov prek različnih razpisov, ki jih izvaja Ekosklad, j.s.:

Več o tem »

 
 
 

Ogrevanje na biomaso
Verjamemo v energijo sonca. Po naši strokovni oceni idealno kombinacijo ogrevanja objektov predstavlja solarni sistem in kotel na lesno biomaso – uskladiščeno energijo sonca. Zato smo naš program dopolnili z vrhunskimi kotli na biomaso avstrijskega proizvajalca Guntamatic, in s tem postali ponudnik celovitih rešitev za energetiko objekta. Bistvo naše združene ponudbe predstavlja kombinacija dveh komplementarnih programov dveh vrhunskih proizvajalcev, z lastno evropsko proizvodnjo, kar nam omogoča konkuriranje v razredu najvišje kakovosti.

 
 
 

ESO INŽENIRING

Energetska sanacija objektov

Bogata, večletna tradicija na področju vgradnje toplotnih črpalk, izvedbe kotlovnic in izdelave strojnih inštalacij. Ponujamo vam izvedbo in dobavo inštalacij za novogradnje, obnove in servis. 

 
 
 

Prednosti

Koristna izraba sončnega sevanja
Neposredno izkoriščanje sončne toplote je cenovno ugoden in gospodaren način izrabe obnovljivih virov energije, saj se da pri tem sončno energijo izkoriščati z neprimerljivim izkoristkom.  Več o tem »

Zagotovljena kakovost Wagnerjevi solarne naprave svojo kakovost dokazujejo skoi več kot tri desetletja preizkušenj v praktičnem obratovanju. Naprave so vse od samega začetka sinonim za zanesljivo nemško tehnologijo z stalnim stremenjem v nenehne izboljšave in razvoj. Skozi leta razvoja je Wagner&Co pridobil številna priznanja in certifikate za kakovost svojih izdelkov  Več o tem »

Neodvisnost s fotovoltaiko
Fotovoltaični oziroma fotonapetostni solarni sistemi imajo izjemen ugled in lep izgled. So high-tech produkt, ki vam omogoča že danes okolju neškodljivo, neodvisno energetsko preskrbo. Več o tem »

 
 
 

Compact line

Compact line

Kompaktna rešitev za hitro montažo

Vse v enem Wagner&Co COMPACT line solarni sistem združuje všečen design in inovativno tehnologijo. Komplet „All in One“ vključuje celotno napravo za solarno pripravo tople vode.

SECUSOL - inovativni solarni sistem varnosti in enostavnosti:

 • Sončni kolektorji pri mirovanju solarne črpalke ne vsebujejo solarne tekočine. Naprava je tako v poletnem času s svojo zasnovo varovana pred pregretjem. (Drain - Back princip)
 • Drain-Back princip izključuje možnost škode zaradi zmrzali
 • Raztezna posoda, odzračevalni ventil in protipovratni ventil niso potrebni.
 • Sistem je zaradi tega prav posebej zanesljiv, prav tako pa je sistem privlačen ker je enostaven za vzdrževanje
 • Ni dodatne naprave za solarni krogotok – solarna črpalka je integrirana v sistem s hranilnikom toplote
 • Izredno dobra termoizolacija solarnega hranilnika toplote s tesno prilegajočo oblogo, ki ne vsebuje FCKW in PVC
 • SUNGO S solarna regulacija je estetsko integrirana v design pokrova hranilnika toplote

SECUSOL – prednosti

 • Enostavna in hitra montaža - predsestavljena enota z elementi vgrajenimi v hranilnik toplote skrajša in poenostavi montažo
 • Hiter zagon - zmogljiva črpalka ne zahteva odzračevanja sistema
 • Visoka varnost uporabe - pri mirovanju črpalke v kolektorjih ni solarne tekočine (ni nevarnosti pregrevanja ali zmrzali)
 • Enostavno vzdrževanje - 2 fazni sistem ne zahteva odzračevalnega lončka ali raztezne posode, ki jih zato ni potrebno vzdrževati
 • varčuje s prostorom, estetskega izgleda - kompaktna gradnja prispeva k prijaznemu izgledu
 
 
Razvrsti produkte po:
 
 
 
 

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.