Subvencije, zakonodaja

Subvencije, zakonodaja

Izkoristite ugodne kredite in nepovratna sredstva za investicije v obnovljive vire energije

Država ponuja finančne spodbude za vgradnjo solarnih sistemov prek različnih razpisov, ki jih izvaja Ekosklad, j.s.:

Več o tem »

 
 
 

Ogrevanje na biomaso
Verjamemo v energijo sonca. Po naši strokovni oceni idealno kombinacijo ogrevanja objektov predstavlja solarni sistem in kotel na lesno biomaso – uskladiščeno energijo sonca. Zato smo naš program dopolnili z vrhunskimi kotli na biomaso avstrijskega proizvajalca Guntamatic, in s tem postali ponudnik celovitih rešitev za energetiko objekta. Bistvo naše združene ponudbe predstavlja kombinacija dveh komplementarnih programov dveh vrhunskih proizvajalcev, z lastno evropsko proizvodnjo, kar nam omogoča konkuriranje v razredu najvišje kakovosti.

 
 
 

ESO INŽENIRING

Energetska sanacija objektov

Bogata, večletna tradicija na področju vgradnje toplotnih črpalk, izvedbe kotlovnic in izdelave strojnih inštalacij. Ponujamo vam izvedbo in dobavo inštalacij za novogradnje, obnove in servis. 

 
 
 

Prednosti

Koristna izraba sončnega sevanja
Neposredno izkoriščanje sončne toplote je cenovno ugoden in gospodaren način izrabe obnovljivih virov energije, saj se da pri tem sončno energijo izkoriščati z neprimerljivim izkoristkom.  Več o tem »

Zagotovljena kakovost Wagnerjevi solarne naprave svojo kakovost dokazujejo skoi več kot tri desetletja preizkušenj v praktičnem obratovanju. Naprave so vse od samega začetka sinonim za zanesljivo nemško tehnologijo z stalnim stremenjem v nenehne izboljšave in razvoj. Skozi leta razvoja je Wagner&Co pridobil številna priznanja in certifikate za kakovost svojih izdelkov  Več o tem »

Neodvisnost s fotovoltaiko
Fotovoltaični oziroma fotonapetostni solarni sistemi imajo izjemen ugled in lep izgled. So high-tech produkt, ki vam omogoča že danes okolju neškodljivo, neodvisno energetsko preskrbo. Več o tem »

 
 
 

Eco line

Eco line

Cenovno ugoden vstop v solarno tehnologijo zgornjega razreda, ki se ponaša z desetletno garancijo na kolektorjih, petletno garancijo na hranilnikih toplote in dvoletno garancijo na ostalih komponentah. Komponente iz kakovostnih materialov ter s proizvodnim poreklom iz lastne tovarne v Nemčiji. Vsi uporabljeni materiali (absorber, steklo, izolacija, jeklo, aluminij…) so enakovredni materialom v višjih paketih solarne tehnologije. Komponente paketov Ekoline odlikuje optimizacija pri razmerju vloženih materialov in so odlična izbira za cenovno optimirano Wagner&Co kakovost in zanesljivost.

Pomembne tehnične prednosti naših rešitev:

  • kakovostna izolacija kolektorjev brez toplotnih mostov in z izolacijo stranskegih robov
  • kaljeno solarno steklo z nizko vsebnostjo železa in visoko odpornostjo na točo
  • preverjeni tesnilni material, odporen na UV in visoke temperature
  • kvalitetne aluminijaste legure okvirja
  • postruženi priključki kolektorjev za enostavno razstavljivo zvezo kolektorja s solarnim cevovodom
  • mehansko, temperaturno in UV visokoodporne izolirane povezovalne cevi med kolektorji in na priključkih na solarni cevovod z zagotovljeno kompenzacijo temperaturnih dilataciji in z enostavno montažo brez lotanja na strehi
  • preprosti montažni sistemi primerni za vse tipe streh
  • tristorska regulacija solarne črpalke za optimizacijo solarnega donosa in zmanjšano porabo elektrike
  • prenapetostna zaščita za povezavo tipala iz kolektorja je standard, ki zaščiti dragoceno elektroniko solarnega sistema v času neviht

Solarni paketi Eko line so dimenzionirani glede na potrebe po topli vodi in so primerni za gospodinjstva od 2 do 10 oseb.

 
 
Razvrsti produkte po:
 
 
 
 

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.