Subvencije, zakonodaja

Subvencije, zakonodaja

Izkoristite ugodne kredite in nepovratna sredstva za investicije v obnovljive vire energije

Država ponuja finančne spodbude za vgradnjo solarnih sistemov prek različnih razpisov, ki jih izvaja Ekosklad, j.s.:

Več o tem »

 
 
 

Ogrevanje na biomaso
Verjamemo v energijo sonca. Po naši strokovni oceni idealno kombinacijo ogrevanja objektov predstavlja solarni sistem in kotel na lesno biomaso – uskladiščeno energijo sonca. Zato smo naš program dopolnili z vrhunskimi kotli na biomaso avstrijskega proizvajalca Guntamatic, in s tem postali ponudnik celovitih rešitev za energetiko objekta. Bistvo naše združene ponudbe predstavlja kombinacija dveh komplementarnih programov dveh vrhunskih proizvajalcev, z lastno evropsko proizvodnjo, kar nam omogoča konkuriranje v razredu najvišje kakovosti.

 
 
 

ESO INŽENIRING

Energetska sanacija objektov

Bogata, večletna tradicija na področju vgradnje toplotnih črpalk, izvedbe kotlovnic in izdelave strojnih inštalacij. Ponujamo vam izvedbo in dobavo inštalacij za novogradnje, obnove in servis. 

 
 
 

Prednosti

Koristna izraba sončnega sevanja
Neposredno izkoriščanje sončne toplote je cenovno ugoden in gospodaren način izrabe obnovljivih virov energije, saj se da pri tem sončno energijo izkoriščati z neprimerljivim izkoristkom.  Več o tem »

Zagotovljena kakovost Wagnerjevi solarne naprave svojo kakovost dokazujejo skoi več kot tri desetletja preizkušenj v praktičnem obratovanju. Naprave so vse od samega začetka sinonim za zanesljivo nemško tehnologijo z stalnim stremenjem v nenehne izboljšave in razvoj. Skozi leta razvoja je Wagner&Co pridobil številna priznanja in certifikate za kakovost svojih izdelkov  Več o tem »

Neodvisnost s fotovoltaiko
Fotovoltaični oziroma fotonapetostni solarni sistemi imajo izjemen ugled in lep izgled. So high-tech produkt, ki vam omogoča že danes okolju neškodljivo, neodvisno energetsko preskrbo. Več o tem »

 
 
 

Top line

Top line

Solarni paketi TOP line - estetski vrhunec

Vrhunska zmogljivost v solarni tehnologiji!

Sistemi SSE TOP line Waner & Co spadajo med najboljše proizvode na področju solarne tehnologije, kar dokazujejo številni neodvisni testi in rezultati preverjanj v certifikacijskih ustanovah. Razvojni oddelek stalno razvija izboljšave in optimira proizvode s ciljem čim boljšega izpolnjevanja želja strank in spremenjenih zahtev trga. Rezultat so številne inovacije v celotnem sistemu, optimirana, robustna in zanesljiva tehnologija in ne nazadnje tehnološka učinkovitost, kar dokazujemo z najbolj učinkovitim ploščatim sprejemnikom sončne energije v Nemčiji, EURO C20 AR.

Paketi za vgradnjo v streho TOP line gornjim argumentom dodajo še najvišjo estetsko vrednost v streho vgrajenega sistema!

TOP line solarni paketi za vgradnjo v streho vsebujejo:

  • Najbolj zmogljive ploščate sončne kolektorje v Evropi EURO C20 AR
  • Set za montažo kolektojev v ravnino strehe
  • CIRCO napravo za solarni krogotok in SUNGO solarni regulator verzije S, SL ali SXL
  • Kakovostni solarni hranilnik toplote ECOplus
  • Solarno tekočino
  • Izčrpna montažna navodila

legenda:

DI - vgradnja v streho
AR - visoko zmogljiv kolektor z nano tehnologijo proti odboji svetlobe
HTF - zmogljiv kolektor visoke kvalitete
Top line solarni sistemi so v zadnjem času dosegli prvo mesto na primerjalnem testu organizacij Stiftung Warentest, Ökotest. Naši kolektorji so nenehno med najboljšimi na tehničnih testiranjih univerz in inštitutov za solarno tehnologijo. Top line naprave poleg odličnih kolektorjev ter zrele tehnologije solarnega krogotoka in regulacije, odlikuje tudi serija vrhunskih boljerjev z bogato dimenzioniranimi izmenjevalci toplote ter do 15cm debelo izolacijo brez toplotnih mostov.

 
 
Razvrsti produkte po:
 
 
 
 

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.